Alcaidesa Campo Heathland & Links

Alcaidesa Campo Heathland & Links
Alcaidesa har to golfbaner, Campo Links og Campo Heathland. Alcaidesa Campo Links tilbyr 18 hull med fantastisk utsikt over Middelhavet, Gibraltar og Atlasfjellene i Marokko. Links var utvalgt bane for Junior Ryder Cup i 1997 hvor blant annet Suzann Pettersen spilte for Europas lag. Alcaidesa Campo Heathland er spektakulær golf i et vilt og naturlig landskap. Banen er lang men bred og er en test for spillere på alle nivåer. Her spilles årlig Alcaidesa Winter Open arrangert av NGF samt turneringer på Gecko Pro Tour.

Klubbens plassering ved siden av stranden har hatt en avgjørende rolle for denne golfbanens karakter. På den ene siden har sjøen integrert seg i banens landskap, slik at man kan nyte noen uforglemmelige utsikter. På den andre siden har den et utseende lignende en skotsk golfbane, som antakelig er anledningen til at det er Alcaidesa Campo Links den første banen i Spania som ble kalt “Links”.
Oppsummert ligger denne Golfklubben i Campo de Gibraltar, veldig nær til det berømte området Sotogrande. Dens unike skjønnhet og spesielle utseende gjør denne 18 hulls banen til en opplevelse man fullt ut nyter.

Kontakt oss  for ytterligere informasjon om priser og våre ulike pakker.

2 x 18 Hull

Restaurant

Tralle- / Golfbil utleie

Driving Range

Utstyrs utleie

© Copyright 2016 by GolfAndalucia.no & Din Reisepartner AS. All rights reserved.