Golfreiser

Golfreiser til gode priser!

Golfreiser er noe vi i golfandalucia.no arrangerer både for privatpersoner som vil ha en golftur utenom det vanlige, og også for bedrifter og foreninger som vil gjøre stas på sine ansatte og medlemmer GolfAndalucia.no er et produkt og en videreførelse av reiseselskapet Din Reisepartner AS. Med mer enn 10 års erfaring i reisebransjen og med lidenskap for golf har vi nå satt i gang med arrangering av golfreiser.

Fokuset vårt ligger på Alcaidesa-, San Roque- og Sotograndeområdet i Spania. Dette er steder som tilbyr noen av Europas aller beste golfbaner samlet på et lite område. Vårt bookingkontor er i Norge, men vår partner bor og lever i San Roque, noe som gir oss verdifull lokalkunnskap. Vi kan derfor tilby fullstendig service og det lille ekstra for deg som kunde på dine golfreiser. Vi tilbyr også golfpakker til andre destinasjoner på forespørsel. Ta kontakt om du har noen spørsmål om arrangering av golreiser eller andre turer.

Vi er stolt medlem av reisegarantifondet. Det gir deg som kunde gode forbrukerrettigheter gjennom hele reisen.

For oss er hver eneste kunde viktig. Vi tilbyr rask service, effektivitet og gode pristilbud innenfor arrangering av golfreiser. I tillegg skreddersyr vi reisen etter dine og ditt reisefølges ønsker. På den måten kan du bruke minst mulig tid på planlegging og arrangering og kan nyte reisen med gruppen du reiser sammen med.

Vi hjelper deg gjerne med din neste golfreise! Kontakt oss for mer informasjon om priser og ulike pakker på golfreiser.

Vista Real Apartments – selvhushold pakke

Aldiana Alcaidesa Clubhotel – All inclusive pakke

Golf treningsleir

Spain’s Finest Golf Courses

© Copyright 2016 by GolfAndalucia.no & Din Reisepartner AS. All rights reserved.