Golf treningsleir

Vi arrangerer golf treningsleir for både profesjonelle og amatører i både små og store grupper. Om dere er juniorspillere-, elitespillere eller ønsker en treningstur for golfklubben!

GolfAndalucia.no er et produkt og videreførelse av reiseselskapet Din Reisepartner og vi har over 10 års erfaring med arrangering av gruppereiser. Med lidenskap for golf vet vi også hvor vi finner de beste banene, tilbudene og stedene å arrangere treningsleir med fokus på golf.

Alt fra A til Å

Vi tilbyr reiser til golfbaner i verdensklasser til gode priser, uten at det skal gå ut over komforten. Hos oss får dere skreddersydde reiser og treningsleirer etter ønsker og behov. Vi sørger for «full pakke» slik at trenere og ledere ikke trenger å tenke på noe annet enn å fokusere på golfen og sine oppgaver! Det betyr forberedelser, reiseplanlegging, mat og hotell på hele turen.

Hovedsakelig arrangerer vi golf treningsleir og golfreiser til Spania, men vi kan også tilby reiser til andre steder etter ønske. Her er det bare å kontakte oss med ønsker så kommer vi raskt tilbake med et pristilbud.

Vi tilbyr også vanlige golfreiser til Andalucia i tillegg til at vi kan organisere et langtidsopphold til Alcaidesa med fokus på golf.

Ulike steder og golfbaner kan passe ulike grupper. Lurer du på hvor dere skal dra? Ikke nøl med å spørre oss om dere skulle ha noen spørsmål golf treningsleir gjennom GolfAndalucia.no. Vi deler gjerne våre erfaringer og anbefalinger med dere.

© Copyright 2016 by GolfAndalucia.no & Din Reisepartner AS. All rights reserved.