Hoteller

Vi har en rekke hoteller i Andalucia vi samarbeider med som gjør reisen din minnerik og behagelig! Hoteller er en stor del av en reise, også golfreiser. På våre turer skal alle ha en behagelig reise. Det inkluderer også et bra hotell med gode fasiliteter. Nedenfor kan du finne en liste over noen av hotellene vi samarbeider med. Vi kan også ordne med andre hoteller hvis du har noen spesifikke ønsker. GolfAndalucia.no fikser det meste. Vår partner bor og lever i San Roque og kjenner lokalmiljøet godt og kan derfor finne hoteller som passer deg og reisefølget ditt best. Kontakt oss ved ønsker og tanker så gir vi deg et pristilbud som er vel verdt pengene!

Vi arrangerer turer både for privatpersoner og for bedrifter og foreninger. Uansett hva som er dine behov sørger vi for en behagelig reise. Fordelen med å arrangerte pakkereiser er at du kan slappe av sammen med reisefølget, uten å måtte bruke tid og krefter på planlegging og utførelse. Vår reiseleder blir gjerne med på turen og hjelper og veileder på turen. På den måten kan også du senke skuldrene under hele reisen.

Vi har også leiligheter om du ønsker å ta en golfreise til Andalucia over en lengre periode. Vi har tilgang på leiligheter i ulike størrelser, men alle er over 80 kvm. Les mer om  langtidsopphold i Andalucia her.

Oversikt over noen av hotellene vi samarbeider med:

Aldiana Alcaidesa Clubhotel

Hotel Almenara – Sotogrande

The suites at San Roque golf club

Vista Real apartments

© Copyright 2016 by GolfAndalucia.no & Din Reisepartner AS. All rights reserved.