Aldiana Alcaidesa Clubhotel

Det velstelte hotellanlegget Aldiana Alcaidesa Clubhotel ligger direkte ved sandstranden på en liten høyde med utsikt ut over kysten og Gibraltar. Nord-Afrikas kyst ser ut til å bare ligge på en armlengdes avstand. Omgitt av en av de vakreste golfbanene og med førsteklasses service og sportsanlegg er dette det perfekte valget for golfere, par og familier.

Hotellet er bygd i Andalusisk stil og består av en hovedbygning og flere 3 etasjers bygninger. Her finner man alt fra restauranter, pool, tennis og strand-bar, butikker og minimarked. Underholdnings mulighet tilbys med forskjellige show, teater og disco samt wellness avdeling med massasje og skjønnhetsbehandlinger med mer. Shuttle trafikk går regelmessig til de to golfbanene Alcaidesa Links og Alcaidesa Heathland Golf Course som begge ligger cirka 2 km ifra. Dobbeltrommene er ca 30 m2 og inneholder dusj, WC, føner, telefon, Satelitt-TV,Safe, Minibar, air-condition og balkong eller terrasse. Havutsikt er mulig å bestille mot tillegg. Familierom består av 2 dobbeltrom med dør i mellom rommene. Miniklubb for barn fra 2-6 år og i ferietider fra 7 til 17 år.

Vi tilbyr pakkepriser hotell & golf:

fra €1000 eller NOK 9000,-* per person i 1 roms leilighet for 7 netter All inclusive**  & 5 dager Unlimited Golf på Alcaidesa Links & Alcaidesa Heathland

fra €670 eller NOK 6030,-* per person i 1 roms leilighet for 4 netter All inclusive** & 3 dager Unlimited Golf på Alcaidesa Links & Alcaidesa Heathland

Vi ordner også fly og transfer hvis det er ønskelig! Ta kontakt for bestilling!

*Kurs 9,0 NOK mot EUR – Gjelder i lavsesong 1-24/11-2016

** All inclusive:
– Helpensjon i hovedrestaurant til Aldiana Alcaidesa
– Drikke “all inclusiv”: drikke uten alkohol, wine, øl, cocktails, sherry/cognac, etc. I Restaurant, Poolbar, weincellar & Discotheke (Er det en drikkemeny med noen drinker som ikke er inkludert i All inclusive)
– Resepsjon 24/7
– Sjekk inn: Fra 1400
– Utsjekk: Før 1100

 

© Copyright 2016 by GolfAndalucia.no & Din Reisepartner AS. All rights reserved.