Langtidsopphold

Hvorfor ikke planlegge et langtidsopphold i fantastiske Alcaidesa? GolfAndalucia.no er glade for å kunne tilby våre kunder et fordelaktig tilbud på langtidsopphold. Her kan du få leiligheter med beliggenhet inne på Alcaidesa-området.

Langtidsopphold

Langtidsopphold

En langtidsreise er noe helt annet enn en kort tur. Kjenn på følelsen av å kunne senke skuldrene, spille golf og nyte livet i Alcaidesa med et langtidsopphold.

Alcaidesa ligger i Andalucia. Andalucia tilbyr også mer en flotte golfbaner! Med gode temperaturer, vakker natur og kulturminner! Mye av det man anser som typisk spansk er også sterkt forankret her, så om du skal oppleve Spania maksimalt er dette stedet å dra. Les mer om plassen her.

Vi kan også arrangere reiser over lengre perioder for deg som ikke spiller golf. Kontakt oss for muligheter og pristilbud.

GolfAndalucia.no er glade for å kunne tilby våre kunder et fordelaktig tilbud på langtidsopphold på leiligheter med beliggenhet inne på Alcaidesa området. Vi skreddersyr dette etter deres ønske, men som et eksempel kan vi tilby:

  • 28 dagers opphold i leilighet inne på Alcaidesa området
  • 16 dager Unlimited golf Alcaidesa Links & Alcaidesa Heathland fra 12.00
  • Alle leilighetene er fullt utstyrt

Pris: €1100 eller NOK 9900,-* per person når 2 stk deler leilighet i en 1 roms leilighet. Stue og soverom med kjøkken fasiliteter.

Ikke golfer €150 eller NOK 1350,-* i reduksjon

Vi har og andre alternativer så ta kontakt så finner vi et godt tilbud til dere!

(kurs NOK/EUR 9,0)

© Copyright 2016 by GolfAndalucia.no & Din Reisepartner AS. All rights reserved.